Ekkie Eekhoorn - Hogenboom

Ekkie Eekhoorn is op de Hogenboom Vakantieparken om de kinderen een fantastische vakantie te bezorgen! Nadat de kids samen met Ekkie de Wake Up Route over het park hebben gedaan kunnen ze in de Kids Club allerlei leuke dingen doen, zoals knutselen en koekjes bakken. ’s Middags doen ze mee aan een spannende speurtocht in het bos of gaan ze discozwemmen in het zwembad. Aan het eind van de dag dansen ze de sterren van de hemel in de minidisco en zijn er mooie prijzen winnen tijdens de familiebingo! Let op: het activiteitenprogramma kan per park verschillen.

Ekkie Eekhoorn

Ekkie Eekhoorn is "geboren" mei 2012 uit een prijsvraag. In maart 2013 werd Ekkie voor het eerste gepresenteerd aan het publiek (Ekkie Eekhoorn is dan 8 jaar oud).

Lievelingssnoepje

Ik hou heel erg van chocolade met nootjes, maar niet te veel eten, want dan word ik zo dik!

Lievelingsmuziek

De Hogenboom Minidisco CD 'Dans mee met Ekkie' vind ik hele leuke muziek. Deze draai ik elke dag tijdens de Minidisco en dans en swing ik er met de kinderen op los! Mijn lievelingsliedje is Hi Ha Hogenboom.

Lievelingseten

Het lekkerste om te eten vind ik notentaart of paddenstoelensoep, dat is echt smullen!

Lievelingsdrinken

Ik vind melk heel erg lekker, daar worden mijn tanden sterk van. Dan kan ik nog meer nootjes eten!

Waar is Ekkie Eekhoorn geboren

Ik ben geboren: in een holletje in een boom op ongeveer 6 meter hoogte in Uithoorn. De buitenkant van mijn nest was gemaakt van twijgen en de binnenkant hadden mijn papa en mama lekker bedekt met een warme, dikke laag gras en mos.

Wat zijn de hobby's van Ekkie Eekhoorn

Ik vind spelen met kinderen op de Hogenboom Vakantieparken heel leuk om te doen. Gezellig dansen, knutselen en spelletjes spelen. Maar ik vind het ook heel erg leuk om te spelen in de bossen, in bomen te klimmen en om nootjes te zoeken!

Ekkie Eekhoorn
ekkie eekhoorn hogenboom vakantieparken

Hoe oud is Ekkie

8 jaar oud

Ekkie Eekhoorn
Ekkie Eekhoorn

Woonplaats

In een berkenboom op een Hogenboom Vakantiepark

Lievelingsdier

Een eekhoorn natuurlijk, omdat ik dat zelf ook ben! Verder vind ik andere kleine dieren ook heel lief, behalve roofvogels vind ik een beetje eng.

Lievelingskleuren

Groen en oranje. Daarom zijn dat ook de kleuren van de kleren die ik altijd aan heb!

Lievelingsvak school

ik vind muziek en gym het leukste om te doen op school, dan kun je lekker bezig zijn! Taal vind ik ook wel leuk.

Wat vindt Ekkie Eekhoorn leuk

Op vakantie gaan vind ik het aller leukste om te doen. Gelukkig ga ik vaak naar de Hogenboom Vakantieparken toe, echt super! Wisten jullie trouwens dat eekhoorns ook vaak in bossen leven waar veel naaldbomen zijn, maar daar vind ik het een beetje te koud. Ook zijn er veel eekhoorns in Zuid-Spanje, maar dat vind ik een beetje te warm. Daarom blijf ik het liefste in Nederland of Duitsland op de Hogenboom Vakantieparken.

Wat vindt Ekkie Eekhoorn niet leuk

Ik vind het niet leuk als mensen ruzie zoeken met elkaar. Ik hou ook niet zo van auto's. Die rijden altijd zo hard. Als ik bang ben ren ik altijd zo hard mogelijk weg en klim ik zo snel mogelijk veilig de boom in.

Mijn lievelingssport

Dat zijn er heel veel, ik vind het leuk om te voetballen, tennissen, midgetgolfen en natuurlijk om te klimmen. Zwemmen in het zwembad of in de zee doe ik ook graag.

Ekkie heeft ook een Facebook pagina en twitter account (maar die wordt al tijden niet meer geupdate)

Ekkie Eekhoorn kleurplaten

Ekkie Eekhoorn Puzzels

Ekkie EekhoorN - Zoek de verschillen