Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter - Fruithof

Vakantiepark de Fruithof heeft 3 mascottes. Flip: de ietwat drukke, stoere, sportieve en ontzettend grappige jongen. Flip is een klein beetje stout, omdat hij vaak ondeugende dingen doet. Flip is de beste vriend van Fleur! Fleur is een lief meisje die ontzettend van dansen houdt. Fleur is de verstandige van de twee en moet Flip soms een beetje tot rust manen als hij weer eens te gek doet. Tot slot ook Frits er ook, hij is de grote knuffelbare Fruitkabouter. Frits doet vaak leuke activiteiten met de allerkleinsten!

Waar en wanneer vind je Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter?

De mascottes Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter kom je tegen tijdens de schoolvakanties en alle weekenden in juni. Flip, Fleur en Frits staan klaar om de leukste en spannendste activiteiten te organiseren en sluiten dagelijks af met hun theater!

Dit vindt Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter het leukst om te doen

Flip & Fleur houden van theater. Ze hebben zelfs hun eigen theatershow! Kom jij kijken? Naast hun eigen theatershow, hebben ze ook een musical. Lekker dansen en meezingen met Flip en Fleur. Met Frits de Fruitkabouter word jij de ochtend vrolijk wakker met de ochtendbeat.

Flip

Hey! Pssssst! Ja, jij daar! Ik heb het tegen jou! Ik wil je namelijk iets vertellen. Ik ben Flip en ik wil heel graag Superman worden! Samen met mijn vriendin Fleur ga ik ieder jaar naar Vakantiepark De Fruithof. Het is daar echt super-mega-gaaf! Weet je wat ze allemaal hebben? Een zwembad waar je iedere dag lekker in kunt plonzen, maar ze hebben ook een onwijs toffe glijbaan en een speelvijver waar je met je rubberbootje op kunt varen of met de pont over kunt steken en een airtrampoline en heel veel speeltuinen en een recreatiezaal met spelcomputers en, en, en... Fleur! Zeg jij nu ook eens iets!

Fleur

Ik? Ehm... Oh. Oké! Ik ben Fleur en ik wil een beroemde zangeres worden. En dat gaat heel goed, want op de Fruithof hebben ze een écht podium waar ik heel vaak mag optreden tijdens de musicals of de playbackshows. Maar ik ga ook heel vaak met al onze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes spelen op het sportveld; badmintonnen of tikkertje spelen of gewoon een beetje luieren. Dat is nu het leuke aan De Fruithof. Je kunt er alles doen wat je maar wilt. Ja toch, Flip?

Ja, echt wel! Dus als jij ook de meest fantastische, supergave, coole, toffe vakantie wilt hebben, dan moet je aan je papa en mama vragen of je dit jaar ook naar De Fruithof op vakantie mag. Dan kunnen we samen spelen!