Jibo de Eekhoorn Dierenbos

Jibo heeft na zijn reis in Europa een heerlijke, mooie, groene boom gevonden in de bossen op vakantiepark Dierenbos. Daar heeft hij zijn huisje in gemaakt. Hij heeft daar een heleboel lieve bosvriendjes. Toch hoorde hij zoveel leuke en vrolijke geluiden van het vakantiepark afkomen, dat hij daar is gaan kijken. En wat is hij blij verrast zeg! Allemaal vrolijke gasten, lieve dieren en een boel gezelligheid. Hij kon niet kiezen tussen de camping en de huisjes, dus hij slaapt nog steeds in het bos. Máár hij komt bijna iedere dag wel even een kijkje nemen. Hij is gek op de grote en kleine gasten, natuur en dieren.

Waar en wanneer vind je Jibo de Eekhoorn?

In alle Nederlandse en Belgische vakanties, maar ook in de weekenden buiten de vakanties om vind je Jibo de Eekhoorn op Vakantiepark Dierenbos. Natuurlijk komt Jibo ook vaak langs op feestjes die op het park zijn.


Dit vindt Jibo de Eekhoorn het leukst om te doen

Jibo is een echt podiumbeest, zo kijk je je ogen uit bij Jibo’s show. Ook kun je lekker swingen tijdens Jibo’s muziekfeesten in de zomer en smul je van een heerlijke barbecue en live muziek. Voetjes van de vloer! ’s Avonds, voordat je gaat slapen, leest Jibo ook nog graag voor uit zijn lievelingsboeken.

Jibo is een vrolijke, energieke en enthousiaste eekhoorn die gek is op de natuur. Samen met de kinderen van Vakantiepark Dierenbos gaat hij graag op avontuur en zo ontdekken zij samen de Brabantse bossen. Jibo is gek op dansen, maar kan hier nog wel wat hulp bij gebruiken (ssst… niet verder vertellen hé!?). Hij is daarom ook vaak te vinden op de dansvloer bij de Animatieclub. Daarnaast houdt Jibo wel van een grapje op zijn tijd en is verstoppertje spelen zijn specialiteit. Jibo is ook gek op foto’s maken en knuffels geven!