Mio - Dormio Resorts

Mio is een vrolijke en lieve hond. Hij woont op de Dormio Resorts. Mio houdt heel erg van gezelligheid en is altijd op zoek naar nieuwe vriendjes om mee te spelen. Met zijn korte pootjes en lange oren ziet hij er grappig uit. Mio staat elke dag klaar om met alle kinderen te spelen. Van dat bewegen krijgt Mio honger. Dan gaat hij op zoek naar lekkere hamburgers. In de Mio Kids Club kun je allerlei leuke dingen doen, zoals knutselen of speurtochten en natuurlijk dansen op het Mio lied.

Waar en wanneer vind je Mio?

Mio is aanwezig in verschillende resorts van Dormio. Hij wandelt rond op deze resorts en heeft er zijn eigen Mio Kids Club waar gezellige activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. - Op Dormio Resort Maastricht laat Mio in alle Nederlandse, Duitse en Belgische schoolvakanties zijn snuit zien. Ook is hij is elk weekend, het hele jaar door, op het resort aanwezig om alle kinderen te begroeten. - Op Dormio Resort Obertraun in Oostenrijk is Mio de hele zomer aanwezig op het resort om met alle kinderen te spelen. - Op Dormio Resort Port du Mont Blanc is Mio tijdens de Nederlandse krokus/carnavalsvakantie en de volledige Nederlandse zomervakantie aanwezig. - Mio gaat vanaf deze zomer ook Dormio Resort Berck-sur-Mer bezoeken. Hij is er in juli en augustus om alle kinderen te begroeten. - Vanaf 1 juli 2020 mag Mio de hele zomer kinderen vermaken onder de Spaanse zon. Dormio Resort Costa Blanca opent haar deuren en Mio is daar natuurlijk bij!

Dit vindt Mio het leukst om te doen

Mio neemt bijna elke dag een kijkje op het resort. In een grote mand voorop de fiets maakt hij graag tochtje langs alle vakantiewoningen. Hij zegt alle kinderen gedag en geeft ze een high five. Eén van de favoriete bezigheden van Mio is lekker swingen. Daarom heeft hij een eigen liedje waarop hij zijn beste moves kan laten zien. Tijdens de disco dansen alle kinderen het Mio-dansje mee en wordt er uit volle borst meegezongen met het Mio-lied. Daarnaast komen natuurlijk ook alle andere favoriete kinderhits voorbij. Mio beleeft een hoop avonturen en heeft af en toe wel eens een probleempje dat hij graag met alle kinderen wil delen. Omdat Mio niet kan praten helpt het Fun & Entertainment team hem om dit te vertellen. Zo kunnen de kinderen hem helpen met zijn problemen of juist een grapje uithalen. Natuurlijk mag het Mio lied niet ontbreken tijdens deze avond. Maar het allerliefst wil Mio met iedereen knuffelen en high fives geven aan alle kinderen!

Website van Mio