Pluck & Pien - De Leistert

“Hey, ik ben Pien!” Pien is een echt waterwezen en daardoor ook een enorme fan van het zwembad en de waterspeeltuin. Wel logisch, het water houdt haar lekker warm. Ze kan namelijk bevriezen wanneer ze het te koud krijgt! Iedereen op de Leistert moet haar dan helpen om het weer warm te krijgen. Bewegen dus!

Waar en wanneer vind je Pluck & Pien?

Het hele jaar! Pluck & Pien zijn het hele jaar dagelijks op het park te zien. In de winterperiode alle schoolvakanties en buiten de vakanties op woensdagen en alle weekenden.

Dit vindt Pluck & Pien het leukst om te doen

Houd jij wel van een beetje actie? Dan ben jij niet weg te krijgen uit de Pluck & Pien theatershow. Kom je ook een kijkje nemen bij Pien’s waterdansjes? Of doe je gezellig mee? Bij Pluck kun je terecht als jouw pop van thuis ziek is tijdens het poppendokter spreekuur. Voor een actieve middag doe je mee aan Pluck’s boswandeling.

Pluck & Pien waren ooit menskinderen, door een magische sterrenregen hebben ze bijzondere eigenschappen gekregen. Maar omdat het kinderen zijn, verplaatsen ze zich natuurlijk heel gemakkelijk in de belevingswereld van kids. Het zijn geen poppen, dus samen dansen, samen spelletjes doen, samen dansen in het water, samen de natuur ontdekken zijn activiteiten die voor de kleintjes superleuk èn leerzaam zijn. Natuurlijk hebben ze hun eigen liedje, hun eigen kleurplaten en voorleesverhaaltjes. Die delen ze dan ook allemaal via de website van de Leistert met de kids.

“Hallo allemaal, ik ben Pluck” Pluck is een echte natuurontdekker, dat zie je aan de bloemetjes op zijn hoed! Hij ziet eruit als een stoere knul, maar eigenlijk is hij stiekem best heel lief. Hij is nogal beweeglijk. Als hij te lang stil sta, groeien namelijk de wortels uit zijn benen. Iedereen op de Leistert moet hem helpen om weer los te komen. Bewegen dus!